FYRISHOV, UPPSALA

BAMBOO presents: Pool Party

På Fyrishovs utebad tar vi besökare till Ibiza för en dag. Musik, mat, drinkar, sol, bad och aktiviteter i stil med volleyboll, kubb, sumobrottning och bull-ride. På området finns öltält, små pop-up tält med försäljning av merchandise, plats för sponsorer samt foodtrucks.

*Bamboo är ett av våra koncept där vi gör en take over och levererar fräsch, sexig house/tech house i en naturdekorerad miljö. Konceptklubben kommer att göras på bland annat Birger Jarl och Stockholms Nation.

Smakprov

Målgrupp

Evenemanget riktar sig främst till unga vuxna som uppskattar sol, bad, drinkar och utomhusaktiviteter. Det viktiga är gemenskapen och stämningen vi skapar. Detta är ett jämställt event där alla är välkomna.

Vision

Vi vill göra detta till ett exklusivt återkommande evenemang där musiken och upplevelsen är dragplåstret. Med den grunden kan man sedan höja nivån ytterligare med en artistbokning.

Detaljer

  • När: ca 14.00-22.00 Augusti TBC 2020.

  • Åldersgräns: 18+
     

  • Biljettpris: TBA

Marknadsföring

Vi kommer att marknadsföra eventet genom sociala medier, word of mouth samt affischering. Vi tror starkt på konceptet och kommer därför lägga mycket energi och kraft bakom marknadsföringen. Vi är övertygade att folk kommer så länge vi får ut budskapet.

Eftersom vi kommer ha gjort Bamboo som klubbkoncept innan pool partyt så kommer konceptet och ''Bamboo'' vara bekant för en stor del av målgruppen redan innan.

OM OSS

Aldora Event är ett nytt eventbolag som arrangerar unika evenemang.  Med bas i Uppsala kommer vi att skapa, konsultera och bedriva arrangemang. I maj 2020 kommer Aldora Event tillsammans med Artists of Interest utföra en unik konsert på taket av Uppsala slott, och under sommaren 2021 planerar vi en större festival i Uppsala.

artistsofinterest logo.png
goosebumps logo white 2020.png
  • mail
  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle